Extra programmering

 

Proeverij van de Bierverteller - Zondag 16.00

 

Zondag 16.00 organiseert de Bierverteller een proeverij. Proef de mooiste bieren van het festival en leer meer over de verschillende bierstijlen!

 

Check hier het evenement of koop direct jouw tickets

 

Upbeatles Muziekbingo - Zaterdag 15.30

 

Op de zaterdagmiddag organiseren de Upbeatles een leuke muziekbingo. Deelname is gratis & er zijn vele prijzen te winnen. Wees er op tijd bij want er zijn een beperkt aantal plaatsen!

 

Zie hier het evenement

 

ProeverIJ brouwerij 't IJ - Vrijdag 19.00

 

De vrijdag vanaf 19.00 geeft Wouter, ambassadeur van brouwerij 't IJ, een bierproeverij op Mother's Finest. Wouter zal vertellen over de ins&outs van deze 30 jaar oude Amsterdamse brouwerij en de bieren die hier geproduceerd worden. Daarnaast proef je natuurlijk allerlei lekkers!

 

De eerste 30 aanmeldingen proeven mee dus meldt je tijdig bij de groene entreebar!

 

Fred op de Vrijdag & zaterdagavond

 

De vrijdag- en zaterdagavond is Fred van de gloednieuwe Little Beershop actief op Mother's Finest. Fred is een wandelende bierenceclopedie boordevol kroegpraat en sterke verhalen. Hij maakt jou wegwijs in het bierassortiment van Mother's Finest!

 

www.littlebeershop.nl

 

Kinderprogramma - Zondagmiddag

 

De zondag is het feest voor de kids met circusschool en schminken! Voor pappa en mamma natuurlijk ook met een lekker biertje en een flinke dosis live muziek!

 

www.santies.nl

www.cirquemoustache.com